Бендът на Шоуто на Николаос Цитиридис описва Прея - новата

...
Бендът на Шоуто на Николаос Цитиридис описва Прея - новата
Коментари Харесай

Как Прея се справи с предизвикателството на Николас Цитиридис да пее или да готви

Бендът на " Шоуто на Николаос Цитиридис " разказва Прея - новата им вокалистка, като извънредно енергична. Предизвикателство им към нея, като посетител в " Тази събота ", е да изпее свое обичано парче, " 100 патрона " на Ивана или пък да им сготви.

Кулинарията е едно от заниманията на певицата и даже признава, че е почнала да написа готварска книга.

" Много обичам да сготвям. Успокоява ме. Въображението ми в кулинарията се разви от обстоятелството, че имах 3 неща в хладилника и трябваше да измисля по какъв начин да ги съчетавам. Моят другар обича да му сготвям мексиканска храна - чили кон карне, енчилада и кесадия. "

Но в случай че в кухнята може да си разреши да си дава време и да е разточителна, то в " Шоуто на Николаос Цитиридис " най-вече й харесва динамичността.

" Вдъхновяващо е. Много обичам динамична работна среда! " - споделя Прея.

Признава, че при започване на новия си ангажимент се е тормозила, тъй като е нова. Но й лишава към седмица, с цел да " почна да ги командоря ".

" В шоуто се държат супер с мен - гледат си ме, екипът е превъзходен. Говорихме си с Николаос какъв брой е скъпо, че целият екип е отворен за нови хрумвания. Много съм щастлива и признателна за тази опция! "

Каква е била Прея като дете, на кого е кръстена и по какъв начин стартира да пее - четете в Ladyzone.bg.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР