Бенчо Бенчев е дарявал десетки хиляди през годините за местната

...
Бенчо Бенчев е дарявал десетки хиляди през годините за местната
Коментари Харесай

Бенчо Бенчев дарил десетки хиляди за предизборните кампании на БСП

Бенчо Бенчев е дарявал десетки хиляди през годините за локалната конструкция на Българска социалистическа партия в Бургас, както и за последната предизборна акция. Дали са били 20, 30 или 50 не мога да ви кажа, само че е помагал, води се отчетност. Това съобщи общинския консултант от Българска социалистическа партия Чанко Мирчев пред камерите на БТВ.

"Бенчев постоянно е бил предан към Българска социалистическа партия, изповядва леви убеждения. Ако е имало някаква информация за неговите връзки с престъпния контингент, нямаше да бъде повдигнат като общински съветник”, сподели още той.

„ Наистина е помагал, само че е несериозно да приказваме, че без неговата финансова помощ Българска социалистическа партия надали не ще е пред фалит”, добави общинския консултант, сътрудник на задържания с Митьо Очите Бенчо Бенчев.

„ Морално право е на Бенчев да реши дали да си подаде оставката. Има решение на общинските съветници от Българска социалистическа партия, в случай че не си я подаде, да бъде отхвърлен от групата”, безапелационен бе Мирчев.

„ Не е морално да имаш връзки с престъпния контингент. Той като държавник би трябвало да знае, че обществото не толерира такива контакти”, приключи Чанко Мирчев,
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР