Бенчо Бенчев да бъде изваден от групата на БСП в

...
Бенчо Бенчев да бъде изваден от групата на БСП в
Коментари Харесай

БСП възстана срещу скандалния общинар Бенчев, укривал Очите

Бенчо Бенчев да бъде изваден от групата на Българска социалистическа партия в локалния парламент и да бъде свикан да подаде оставка като общински консултант - това ще разискват през днешния ден на изключително съвещание алените в Бургас.

" Ние би трябвало да се разграничим от него. Повече информация мога да дам след съвещанието ", разяснява пред " 24 часа " регионалният водач на партията Стойко Танков.

Той към този момент не е член на Българската социалистическа партия. Участвал е в листата за общински съветници през 2015 година като гражданска квота, напомнят от централата на Българска социалистическа партия.

Зърненият предприемач Бенчев е от гражданската квота на Българска социалистическа партия. През септември 2016 година той ядоса лидерката Корнелия Нинова, появявайки се с лъскавия си ролс-ройс на тържествата за Съединението. Тогава тя съобщи, че сходна проява може да е законна, само че не и морална.

При ареста на Митьо Очите в Истанбул са арестувани още 7-8 души, които са били дружно с него. Един от тях бе бургаския общинар от квотата на Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР