Бенчев дава 70 лева месечно като всички общински съветници, добави

...
Бенчев дава 70 лева месечно като всички общински съветници, добави
Коментари Харесай

Чудовищен Скандал В Ефира На Бтв Рано Сутрин Заради Бенчо Бенчев!

Бенчев дава 70 лв. месечно като всички общински съветници ", добави депутатът. Напрежението в студиото стана меко казано горещо и прерастна в разногласия и нападки сред водещата Мария Цънцарова и госта Зафиров. Водещата го упрекна, че той в действителност изобщо не дава отговор на нейните въпроси. " Вие самичък казахте, че Българска социалистическа партия е наливала пари в личната си акция ", съобщи Цънцарова, а гостът й отвърна да не му поставя думи в устата. " Кажете ни какъв брой е коствала тази акция, това не е акция отвън акцията на Българска социалистическа партия ", сподели водещата, а Зафиров отговори:

" Той е претендент на Българска социалистическа партия в листата, който е водел мажоритарна акция ".

" Тоест не ви интересува по какъв начин се добира до там ", захапа го Цънцарова. Когато той отхвърли и сподели, че се интересува, водещата му сподели: " Тогава за какво не знаете ". " Такива пари не съм виждал и чувал. Как мога да кажа нещо, което не е реалност. Ако са давани такива пари, те са давани в персонално качество ", сподели Зафиров, само че съперничката му добави: "...за партийна активност ".

" Защо вършиме връзка сред Очите и Българска социалистическа партия - това е доста неточно. Кога Бенчев е станал шеф на Очите и къде е Българска социалистическа партия е обвързвана с това ", ядоса се депутатът. След това гостът държеше да цитира изявление на Румяна Бъчварова, само че водещата не му позволяваше, а му връчи листове, доказващи връзката сред Бенчев, Българска социалистическа партия и Очите. Зафиров обаче държеше да каже цитата на Бъчварова, че " няма политически чадър над Димитър Желязков " и неколкократно отхвърли да преглежда връчените му от водещата листове.

Накрая Цънцарова се вбеси и го попита: " Успокоихте ли се към този момент и видяхте ли си дребното листче? Вижте добре какво има откъм гърба ". Депутатът сподели: " Престанете с тези спекулации. Фиксацията върху Българска социалистическа партия има друга цел. Бенчев в свое изявление самичък споделя, че има 300 чиновници ". Водещата го секна: " Много мъчно видим чиновник е Димитър Желязков. Искате да ми кажете, че всичко е тъкмо и не се притеснявате, че Очите е в бизнес връзки с Бенчев ". Зафиров отхвърли: " Не, ние взехме ограничения и помолихме Бенчев да напусне общинския съвет ". В абсурда се намеси и самата Бъчварова, която се включи по телефона, заявявайки на Зафиров, че се изрича неточно. Тя беше доста афектирана и атакува остро Зафиров, като съобщи, че за следващ път човек от Българска социалистическа партия приказва цялостни неистини.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР