Бен Аскрен все още не усеща гостоприемството на своя нов

...
Бен Аскрен все още не усеща гостоприемството на своя нов
Коментари Харесай

Бен Аскрен: Презрението на Дейна Уайт към мен е очевидно

Бен Аскрен към момента не усеща гостоприемството на своя нов началник в UFC. Аскрен дебютира в UFC предходната събота вечер на 2 март. Американският герой се би против някогашния първенец в полусредната категория на UFC Роби Лоулър. Аскрен оцеля, след високо амплитудно мятане и поредност от тежки удари на земята. Той съумя да се съвземе от неприятното начало и се докопа до душене “булдог”, което му завоюва противоречива победа. Реферът Хърб Дийн счете отпуснатата ръка на Лоулър като знак, че той е задремал от задушаването и приключи мача.

Веднага след прекъсването, Роби подскочи и стартира да успорва решението. Двубоят, обаче, въпреки всичко бе преустановен. По време на конференцията след UFC 235, Дейна Уайт изрече мнение, че Дийн не се е справил добре в разчитането на обстановката и че би желал види Аскрен и Лоулър още веднъж в клетката. Бен Аскрен пък показа пред медии, че съгласно него е пределно ясно, че Уайт просто не го харесва.

“Презрението на Дана към мен е толкоз ясно и явно. И е толкоз смешно, тъй като продължава да споделя: „ Не, одобрявам те Бен. Аз нямам проблем с теб.”, само че по-късно, с всяко свое деяние демонстрира напълно друго нещо. Той ме ненавижда. Не ме харесваше през 2013 година, когато отхвърлиха да ме вземат в UFC, в този момент е същото. Предложих му няколко пъти да седнем като възрастни, рационални хора и да се разберем. Той не одобри нито един път. Аз в действителност не разбирам какъв е казусът му с мен.”

Смятате ли, че Аскрен и Лоулър ще играят реванш, в случай, че Бен съобщи, че желае да продължи напред, само че Дейна и Роби желаят дуелът да бъде преигран?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР