Бен Афлек винаги е говорел открито за проблемите си с

...
Бен Афлек винаги е говорел открито за проблемите си с
Коментари Харесай

Признанията на Бен Афлек за опита му с марихуаната

Бен Афлек постоянно е говорел намерено за проблемите си с алкохола и за битката, която води с тази взаимозависимост.
 Бен Афлек, Дженифър Гарнър, разводът им и защо съжалява най-вече артистът
За какво съжалява най-вече Бен Афлек

Времето не може да бъде върнато

А за опита си с марихуаната той споделя в изявление за Vanity Fair по отношение на излизането нановата книга, отдадена на основаването на комедията от 1993 година " Объркани и непокорни ".

Книгата се споделя Alright, Alright, Alright: The Oral History of Richard Linklater`s Dazed and Confused. В нея авторката Мелиса Маерц разкрива подмолни истории за актьорския състав и снимачния екип. Във кино лентата младият Афлек играе Фред О`Баниън.

" Имах неприятен опит с марихуана на 15 години - получих паническа офанзива ", признава Бен Афлек. Той споделя, че пушел трева единствено, в случай че всички останали пушели и че в действителност не харесва марихуаната. По скоро го правел, с цел да подражава на приятелите си.

По рано пред People артистът приказва намерено за битката с алкохолизма и за изтриване на стигмата към " проблемите със зависимостта, които са засегнали толкоз доста животи ". Бен Афлек споделя, че при него е генетично. Алкохолици са били баба му и дядо му, както и татко му Тимъти, който не пие към този момент 30 години. Брат му Кейси Афлек е някогашен пияч.

 Бен Афлек, странната му защитна маска и фотосите в Ню Орлиънс с Ана де Армас
Защо Бен Афлек ни изуми с избора си на маска

Болката му от развода през 2018 година с Дженифър Гарнър, от която има три деца, също е била основен фактор. " Не желаех да ги виждам засегнати. Открих, че пия от ден на ден и повече през нощта вкъщи самичък. Това беше нещо, което правех, с цел да се оправя с мъчителните усеща. Родителите ми се разведоха, когато бях млад. Знам какъв брой мъчително е това. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР