Бен Афлек се чувства отлично след като излезе от клиниката

...
Бен Афлек се чувства отлично след като излезе от клиниката
Коментари Харесай

Бен Афлек забелязан с Линдзи Шукъс. Заедно ли са?

Бен Афлек се усеща чудесно откакто излезе от клиниката по рехабилитация. Шест месеца откакто скъса с Линдзи Шукъс, той бе видян да се разхожда с нея.

Актьорът очевидно е решил да потърси остарялата си позната и да си поговорят. Според информация на списание „ People “, двамата са единствено другари и по държанието им проличава, че се схващат чудесно.

В момента Афлек се е фокусирал върху фамилията и не желае да стартира нова връзка толкоз рано след развода и лекуването поради проблемите с алкохола. „ Битката със зависимостта за мен е дълга и сложна. Тя е непрекъсната и изисква цялостно отдаване “, показа по-рано той.

Преди няколко дни той бе видян дружно с трите си деца да върви на черква – нещо, на което държеше някогашната му брачна половинка Дженифър Гарнър.

Връзката сред Бен Афлек и продуцентката Линдзи Шукъс стартира през лятото на 2017 година, единствено три месеца откакто холивудската звезда оповести, че се развежда. Двамата живееха за малко дружно. След това той имаше мимолетна връзка с модела Шона Секстън.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР