Бен Афлек продължава лечението си за пристрастеност към алкохол и

...
Бен Афлек продължава лечението си за пристрастеност към алкохол и
Коментари Харесай

Бен Афлек продължава битката с алкохолизма

Бен Афлек продължава лекуването си за привързаност към алкохол и опиати.

" Той разбра, че не може просто да се разсъни една заран и да каже: " Добре, чист съм ". Лечението е като работа. Хубавото е, че той прави съществени крачки към възобновяване си. Приятелите и фамилията му в никакъв случай не са виждали Бен толкоз деен и сериозен, в устрема си да се излекува от алкохолизма ", споделя източник, непосредствен до артиста пред US Weekly.

Звездата от " Лигата на справедливостта " през септември е изкарал 30-дневна стратегия за рехабилитация в Лос Анджелис. Афлек признава, че борбата с пристрастяването му продължава.

" Животът на Бен не е доста трогателен ", споделя източникът. " Той се фокусирал върху фамилията си, и се старае да прекарва време с приятелката си Линдзи Шукъс. " Справянето с това заболяване е нещо, за което Бен ще би трябвало да работи до края на живота си, и той остава фокусиран върху това ", споделя източникът.

 Бен Афлек сподели новата си (СНИМКА)
Бен Афлек сподели новата си (СНИМКА)

Дженифър Гарнър удостовери за връзката на някогашния си

45-годишният Афлек отсъстваше от сватбата на сестрата на Шукъс, която се състоя неотдавна в Бъфало, Ню Йорк. Причината обаче не е раздор във връзката му с продуцентката. Актьорът е бил на събитие в Лос Анджелис. Той е бил видян и в няколко лечебни центъра в региона. Оказва се, че Бен работи интензивно, с цел да събира пари за поддръжка на разнообразни центрове за лекуване.

 Бен Афлек призна: Алкохолик съм!
Бен Афлек призна: Алкохолик съм!

Актьорът направи разкритието във Facebook

Афлек се бори с пристрастяването към алкохола в продължение на доста години. Той първо потърси лекуване през 2001 г . В последна сметка зависимостта му стана повода със брачната половинка му Дженифър Гарнър да се разведат.

" Искам да пребивавам пълноценно и да бъда най-хубавият татко, който мога да бъда ", написа той във Фейсбук през март, когато разкри публично за зависимостта си.

Носителят " Оскар " показа още, че е късметлия да има любовта на фамилията и приятелите си, в това число и на брачната половинка си Дженифър. Афлек призна, че тя е поела цялостните грижи за фамилията му, до момента в който той се е възстановявал в клиника. Двамата имат три деца - Вайлет (12), Серафина (8) и Самюел (5).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР