Бен Афлек отново залитна към един от най-големите си пороци

...
Бен Афлек отново залитна към един от най-големите си пороци
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър помага на Афлек да загърби алкохола

Бен Афлек още веднъж залитна към един от най-големите си пороци – алкохола. Актьорът е решен да се оправи с казуса и кой различен да му помогне в този тежък миг, с изключение на някогашната му брачна половинка Дженифър Гарнър.

Макар двамата да се разграничени от години и Бен да има нова жена до себе си, той се е обърнал за помощ точно към майката на децата му. Негови другари пък споделят, че тя на собствен ред в никакъв случай не му отхвърля помощ.

“Дженифър постоянно е била човек, който се отзовава при потребност на Бен, когато той страда от алкохолна взаимозависимост и хазартни игри. Тя с всички сили се пробва да го държи настрани от тези негови пороци”, разяснява източник пред Us Magazine.

Актрисата избрала за Бен експерт в рехабилитационно заведение на север от Лос Анджелис. На 25 септември артистът подписал контракт, съгласно който той е задължен да организира 30-дневно лекуване в клиника.

“Борбата с неговата взаимозависимост е дълъг развой. Бен схваща, че не може просто да се разсъни една заран и да си каже: “Всичко приключи”. Лечението е усилие”, разяснява още източникът пред изданието.

Това не е първия път, в който Афлек влиза в рехабилитационен център. Преди осем месеца той изкарва един курс за справяне с алкохола, само че през октомври още веднъж се постанова да се лекува. Според близки до Бен, той се върнал към порока, откакто чествал премиите Еми със своята другарка Линдзи Шуукъс.

missbloom

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР