Бен Афлек отново полага неимоверни усилия в борбата срещу влечението

...
Бен Афлек отново полага неимоверни усилия в борбата срещу влечението
Коментари Харесай

Бен Афлек пак е в тежка схватка алкохола и дрогата


Бен Афлек още веднъж поставя неимоверни старания в битката против влечението към чашката и дрогата.

Дълги години за решаването на този проблем му помагаше Дженифър Гарнър, с която той имаше 12-годишен брак. Сега към този момент той разчита и на новата си изгора Линдзи Шукус.

„ Основните цели на Бел остават непоклатими. Той се е фокусирал върху фамилията си и Линдзи. Той ще би трябвало да се бори със зависимостите до края на живота си, по тази причина продължава да работи върху себе си “, показа източникът.

Миналия уикенд Афлек не отиде на сватбата на сестрата на Шукус в Ню Йорк, а отпътува при децата си в Лос Анжелис. Там той бе забелязан в няколко лечебни центрове с самостоятелни стратегии за рехабилитация.

Актьор води битка против алкохола от 2001 година, а повторната лечебна стратегия приключи по-рано тази година. В края на лечението той описа на публицистите за триумфите в лекуването си. Искам да повеждам пълностоен живот и да бъда най-хубавият татко. Искам моите деца да знаят, че не е позорно да получаваш помощ, когато тя е нужна “, сподели тогава Бен.

Но източници от неговия кръг настояват, че в края на септември той „ блъснал дъното на казана “, по тази причина помолил Дженифър Гарнър и брат си Кейси Афлек да му оказват помощ да намерят 30-дневна стратегия за рехабилитация в северната част на лос Анджелис. След като я мина, той остава под амбулаторно наблюдаване.

"Той знае, че битката с дрогата е безкрайна борба. И схваща, че не може да се разсъни една заран и да каже, че всичко е свършило. Лечението е работа. Добре е, че подхваща стъпки към излекуване. Приятелите и роднините в никакъв случай не са виждали у него такова буйно предпочитание да стане по-добър, което го движи сега “, акцентира инсайдерът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР