Бен Афлек влезе в клиника за алкохолици за трети път,

...
Бен Афлек влезе в клиника за алкохолици за трети път,
Коментари Харесай

Бен Афлек стигна дъното!

Бен Афлек влезе в клиника за алкохолици за трети път, заяви " Контактмюзик ".
Решаваща роля за решението му е имала някогашната му брачна половинка Дженифър Гарнър, която е пристигнала в дома му с Библия в ръка, съпроводена от юрист. До клиниката го е откарала актрисата.
" Единственото нещо, което желае Бен, е да е изтрезнял поради децата, поради Джен и поради кариерата си. Той осъзнава какво би могъл да загуби, в случай че не се придържа към програмата " - разяснява негов непосредствен.
Дженифър Гарнър е решила да вземе ограничения, откакто е видяла фотография по какъв начин Бен Афлек приема доставки на алкохол в много разтеглен тип. Холивудската мегазвезда тормози околните си и когато беше забелязан да чества с модела на " Плейбой " Шона Секстън, откакто се раздели с приятелката си Линдзи Шукъс.
Бен Афлек се е лекувал от алкохолизъм и през 2017 година и 2001 година Дженифър Гарнър и Бен Афлек се разделиха през 2015 година, само че документи за бракоразвод подадоха чак предходната година. Той още не е завършен дефинитивно. Двамата имат три деца на възраст от 12 до 6 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР