Бен Афлек И Мат Дейман обединяват сили, за направят филм,

...
Бен Афлек И Мат Дейман обединяват сили, за направят филм,
Коментари Харесай

Какъв филм правят Мат Деймън и Бен Афлек

Бен Афлек И Мат Дейман сплотяват сили, за създадат филм, който разкрива историята на една страхотна машинация, обвързвана с McDonald " s. Двамата другари възнамеряват да пренесат на огромния екран случката за така наречен Mcdonald " s Monopoly - промоция на веригата заведения за хранене за бързо хранене, която въпреки да не е позната у нас, добива необятна известност през 2001 година

Полицейският чиновник Джеръм Джейкъбсън, който работи за веригата по това време, доставя с промоционални модели на играта непознати, с което съумява да ощети компанията с 24 милиона $.

Джейкъбсън даже прави подаяние на промоционален код от играта на стойност един милион $ на детска болница, което подаяние остава неразкрито шест години.

 Снимка 354405

NME написа, че Бен Афлек ще режисира кино лентата, а Мат Деймън ще взе участие, само че още не е ясно дали ще изиграе ролята на полицейския чиновник. Филмът към момента няма заглавие, само че е основан на публикацията на Джеф Мейш в Daily Beast по случая.

Сценаристи ще са Пол Верник и Рет Рийс, а Мат Деймън и Бен Афлек ще бъдат и продуценти за Fox. Интересното е, че за този филм са се борили и Warner Bros., Universal и Netflix.

Все още няма информация и по кое време може да чакаме кино лентата, както и кои са актьорите, които ще вземат участие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР