Бен Афлек и Дженифър Лопес са навсякъде тези дни! След

...
Бен Афлек и Дженифър Лопес са навсякъде тези дни! След
Коментари Харесай

Бенифър са като всички нас и една тяхна целувка го доказва!

Бен Афлек и Дженифър Лопес са на всички места тези дни! След като направиха формалния си обществен дебют като двойка по време на Филмовия фестивал във Венеция, двамата бяха видяни и зад кулисите на МЕТ Гала .

Балът в музея Метрополитън се състоя в понеделник вечер, а стилът на Джей Ло явно беше зависещ на тазгодишната тематика „ В Америка: лексикон на модата “.

 Дженифър Лопес Getty

52-годишната Лопес се появи в каубойска визия на Ralph Lauren и въпреки да театралничи сама на аления килим, по-късно същата вечер двамата с 49-годишния Афлек бяха видяни дружно .

И този път почитателите ще останат удовлетворени да видят по какъв начин новата остаряла звездна двойка споделя целувка – и то с маски върху лицата си .

„ Една фотография приказва повече от хиляда думи “, гласи приказката, а този кадър има капацитета да влезе измежду незабравимите исторически архиви на звезди. Ситуацията несъмнено е илюстративна за любовта по време на пандемия, която и маските не могат да спрат , а фотографията бързо обиколи обществените медии.

Освен това, в случай че сте били във връзка през последната година и половина, сходна целувка е доста евентуално да сте изпитвали и вие на някое обществено място, където не е целесъобразно да сваляте маската си . Изглежда, че макар скъпите ваканции и блестящи обществени събития Бенифър са като всички нас!
 Блясък, въодушевен от Америка, на МЕТ Гала 2021  Блясък, въодушевен от Америка, на МЕТ Гала 2021  Блясък, въодушевен от Америка, на МЕТ Гала 2021  Блясък, въодушевен от Америка, на МЕТ Гала 2021
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР