Бельото може да е неблагоприятно за здравето, ако е прекалено

...
Бельото може да е неблагоприятно за здравето, ако е прекалено
Коментари Харесай

Без бельо - секси и полезно

Бельото може да е неподходящо за здравето, в случай че е прекомерно плътно и от изкуствени материи - то блокира кръвоносната система, а това потиска половото ви здраве и репродуктивността. Без долни дрехи може да си позволите да останете вкъщи, както и да спите нощем. Така кожата ви ще диша, което ще я направи по-здрава и чиста. Едно от преимуществата на неналичието на долни дрехи е, че по този начин се понижава рискът от зачервявания, дразнения, сърбежи и инфекции в региона на гениталиите.

При мъжете неналичието на слипове също има здравословна изгода. Непрекъснатото носене на тесни слипове покачва температурата в региона на тестисите, което може да се отрази зле на качеството на спермата. Ето още 4 аргументи да не носите долни дрехи непрекъснато:

1. Удобството

Да захвърлите бельото може да е ужасно удобно и отпускащо. Особено след цялостен работен ден.

2. Здравето

Гинеколози предлагат при хемороиди, или други здравословни проблеми, които предизвикват дискомфорт в гениталната област, да се спи без долни дрехи.

3. Естетиката

Облеклото не се загрозява от личащото под него долни дрехи, написа beu.bg. Често в медиите се появяват фрагменти с холивудски звезди, които не носят долни дрехи. И това евентуално е за облеклото да стои в хубави линии и зашеметяващо върху гола кожа.

4. Сексапил

Няма по какъв начин да не се почувствате по-секси, в случай че не носите долни дрехи. Както несъмнено и красивото долни дрехи, и неналичието му е много секси. Още един метод да се почувствате привлекателни и дръзки.
Ако имате потребност от помощ за разпалването на пристрастеността, пробвайте това.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР