Бельото е много важна част от празничния тоалет. В никакъв

...
Бельото е много важна част от празничния тоалет. В никакъв
Коментари Харесай

Изкусително бельо под празничния тоалет

Бельото е доста значима част от празничния тоалет. В никакъв случай не забравяйте за него. Вижте най-атрактивните комплекти, които да облечете или да си пожелаете за подарък. Както и потребните препоръки от експертите от салона за долни дрехи за избора на изкусително долни дрехи.

Най-важното е дали е уместно

Основното качество на положителното долни дрехи е да оформя тялото. Затова първият въпрос при избора е -дали то е уместно за вас и за вашата фигура? Правилно подбраното долни дрехи прави чудеса с тялото. Моделите, които прилягат идеално и оформят красиво бюста, са най-ценните. Правилният размер сутиен събира гърдите, обезпечава поддръжка и им придава страхотна форма. Затова е значимо преди да се отдадете на шопинг, да  се консултирате със експерт, който да ви помогне в избора на верния размер и кройка. В салоните за долни дрехи, които се намират в „ Сердика Център “ и „ Парадайс Център “ в София, освен се оферират 120 размера долни дрехи и бански в чашки от А до К, само че и ще получите безвъзмездна професионална бра фитинг консултация, с цел да откриете най-подходящите за вас размер и модели.

Перфектна гладка линия

Идеалното допълнение към дребната черна рокля или прилепналите панталони е оформящото долни дрехи. Избраните модели в галерията прикриват всички дефекти и акцентират преимуществата на фигурата.

[[gallery:1]]

Секси без презрамки

За съвършения празненство тоалет изключително когато сте заложили на коктейлна рокля с надълбоко деколте или топ с голи плещи, е нужен сутиен без презрамки. С моделите, които сме подбрали, ще видите, че даже и дамите с огромен бюст могат да носят подобен сутиен. Той ще оформи и повдигне гърдите. Модели без презрамки се оферират даже в размери H.

[[gallery:2]]

Звездна визия

„ Underwear as outwear “ е фешън тренд, който постанова носенето на долни дрехи не просто като скрита част от тоалета, а в противен случай – като украшение, което го добавя. Празничният сезон е моментът да заложите на наклонността, която следват звезди като Виктория Бекъм и Сара Джесика Паркър.

[[gallery:3]]

Стилна дантела

За сантименталните натури са специфичните оферти с дантели. Класиката в бельото е идеалният вид да добавите изискан и нотка съблазън към празненство тоалета си.

[[gallery:4]]

Аксесоари

Съществуват истински аксесоари, които могат да се окажат идеалния асистент. Скобата за презрамки на сутиена да вземем за пример не им разрешава да се виждат при тоалет, който другояче би ги разкрил. За надълбоко деколте са предопределени двойно залепващите силиконови лепенки, които ще предотвратят всякакво разбъркване. Самозалепващите лепенки, които повдигат бюста, както и лепенките за зърна са подобаващи за случаите, в които не носите сутиен.

[[gallery:5]]

Направете си специфичен подарък

Казват, че всяка жена би трябвало да добавя сбирката си от долни дрехи минимум два пъти в годината. Сега е моментът да се отдадете на удоволствието да извършите подарък и на себе си. Можете да се възпозлвате и от безвъзмездна. Такава е допустимо даже и по скайп. Специалистите ще ви оказват помощ да намерите най-подходящото за вас долни дрехи като размер и кройка. Ще видите какъв брой огромно значение има това с цел да бъдете неотразими в праничната нощ!

С поддръжката на салон за долни дрехи Bra Clinic
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР