Белозем. Кандидатът за член на ЕП Младен Шишков продължава със

...
Белозем. Кандидатът за член на ЕП Младен Шишков продължава със
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат Младен Шишков, ГЕРБ се срещна с работници от рафинерия в Белозем

Белозем. Кандидатът за член на Екологичен потенциал Младен Шишков продължава със срещите в Пловдив област. Заедно с кмета на община Раковски Павел Гуджеров и с ръководителя на Общинския съвет на Раковски Георги Лесов той се срещна и поговори с служащи от рафинерия в село Белозем. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ .
Пред хората Шишков акцентира значимостта на европейските избори. По думите му гласуването е опция да се направи избор сред опциите, които действително съществуват. Отказът да се гласоподава е еднакъв на това някой различен да избере вместо нас. „ С вашата поддръжка евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП ще работят за нашите райони и тяхната съгласуваност, с цел да има по-добри условия за развиването на бизнеса и качествено обучение, което е причина за основаване на работни места и увеличение на приходите. Европейските средства ни оказват помощ да вършим градовете и селата ни по-добри, с цел да останат и да се осъществят младежите тук и да получават почтено възнаграждение. По думите на Шишков предизборната акция е почнала под знака на кавги, само че хората не трябва да се поддават на тези провокации, а би трябвало да правят оценка направеното от ГЕРБ и нейните евродепутати.
Той прикани присъстващите да гласоподават интензивно за хората, които са работили в Европейските институции и знаят пътя, по който се вземат решенията, знаят по какъв начин да пазят европейския интерес и този на българските жители. По думите му пари ще има и за улици, и за нови паркове, и за читалища, учебни заведения и детски градини, посредством за извоювания по-висок с 4 милиарда бюджет за България. Той акцентира, че тези пари би трябвало да се защитят и това би трябвало да го създадат хората, които са го извоювали.
Шишков посочи обстоятелството, че при добър резултат на Европейските избори, стабилността на държавното управление ще се резервира и то ще продължи да води страната ни в вярната посока. В умозаключение Младен Шишков акцентира, че ръководството на Политическа партия ГЕРБ съумя да утвърди България като благонадежден и постоянен сътрудник на интернационалната сцена и гласът й от ден на ден се чува в Европа.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР