Below Deck Down Under: Джейсън Чембърс се занимава със сексуално неправомерно поведение

...
Капитан Джейсън Чембърс от австралийския риалити сериал Below Deck Down
Коментари Харесай

Капитан Джейсън Чембърс от австралийския риалити сериал Below Deck Down Under се занимава със сексуално неправомерно поведение на снимачната площадка на шоуто.

Той благодари на продуцентския екип за „счупването на четвъртата стена и намесата“ по време на два инцидента по време на снимките на новия сериал.

Двама членове на актьорския състав бяха забелязани да правят нежелани сексуални прояви в последните епизоди на базираната на яхта продукция.

И двамата членове на актьорския състав, Люк Джоунс и Лора Bileskalne, бяха уволнени от шоуто.

Популярният сериал е в светлината на прожекторите, след като два инцидента бяха включени в шестия и седмия епизод, които бяха излъчени по австралийската телевизия станция Браво на 7 август.

Cpt Chambers каза, че „неприемливите“ инциденти са се случили преди година, когато той не е присъствал лично, след като членовете на актьорския състав са били пият заедно.

Във видео в Instagram той каза „Не знам какво става“, когато екипът на шоуто общува заедно, но добави: „Ако е неадекватно поведение, видяхте, че продукцията ще ме информира."

Люк Джоунс, който участва в 11 епизода от сериала, беше показан да влиза в кабината на друга членка на актьорския състав Марго Сисон без съгласие.

По това време тя спеше, след като пи алкохол, а г-н Джоунс беше съблечен.

Операторите на камерата бяха показани как се намесват, за да накарат г-н Джоунс да напусне стаята, казвайки, че г-жа Мисън е "казала не".

Писане на След излъчването на епизода в Instagram г-жа Мисън благодари на продуцентите, че са се намесили по време на инцидента и каза, че е „жизненоважно“ инцидентът да бъде включен в епизода, защото „този проблем е твърде реален и твърде често срещан“.

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">Г-н Джоунс не е коментирал публично инцидента.

По време на същия епизод г-жа Bileskalne беше показана да влиза в стаята на друг член на актьорския състав, Адам Кодра, и се опитва да го масажира и целуне без съгласие.

Епизодът показа как Cpt Chambers освобождава и двамата от яхтата, където е заснет сериалът и двамата напълно напуснаха продукцията.

В публикация в Instagram след излъчването на шоуто г-жа Bileskalne се извини, като каза: „Накарах [г-н Кодра] да се чувства неудобно и никой не трябва да бъде поставян в това положение".

Благотворителната организация за домашно насилие в Обединеното кралство Refuge похвали продуцентите на шоуто за начина, по който са се справили с инцидентите.

Той каза, че епизодите са „разпалили жизненоважни разговори около съгласието“, добавяйки: „Радваме се да видим, че бързо бяха предприети действия за осигуряване на безопасна среда.“

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">Bravo не е коментирал инцидентите. BBC News се свърза с продуцентската компания.

Below Deck Down Under беше излъчен за първи път през март 2022 г. Това е отделяне на американския сериал Below Deck.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР