Белодробно страдание, което се е развило много бързо, е причината

...
Белодробно страдание, което се е развило много бързо, е причината
Коментари Харесай

Белодробно страдание уби ученичката от Враца

Белодробно страдалчество, което се е развило доста бързо, е повода за гибелта на 13-годишното дете, умряло в учебно заведение във Враца в понеделник.

Първоначалните данни от аутопсията на момичето водят до заключението, че точно това е причина за леталния излаз, оповестяват от Окръжната прокуратура – Враца.

По мотив гибелта на момичето от учебно заведение „ Христо Ботев “ – гр. Враца, в Окръжна прокуратура – Враца е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което се правят голям брой процесуално-следствени дейности – оглед на местопрестъпление, разпит на очевидци и назначение на експертизи.

Родителите, околните, управлението на учебното заведение и съучениците на детето настояват, че то не е боледувало. Вероятно заболяването се е развила мълниеносно, считат експерти.

В учебното заведение е разгласен двудневен печал. С децата от класа работят психолози.

От двустранна хеморагична пневмония през ноември в София умря и 3-годишно дете. При случая с Александър, чиито родители обиколиха три столични лечебни заведения преди синът им да издъхне, пневмонията е била породена от вирусна зараза. Заради нея зародили и спомагателни затруднения - тежки двустранни кръвоизливи в надбъбречните жлези.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР