"Белодробна болница "Света София". Кабинетът на главен доктор специалист по

...
"Белодробна болница "Света София". Кабинетът на главен доктор специалист по
Коментари Харесай

Само в Скандал! Вижте как не обръщат внимание в болница Света София


"Белодробна болница "Света София ". Кабинетът на основен лекар експерт по гръдна хирургия д- р Михаил Плочев! Часът е 10ч. 45 мин. работно време! ". Вижте на фотосите, с които Скандал разполага, какво се случва в този час.





Разказът е на Борислав Борисов: След към час битка да се срещнеме с доктора, най сетне пробихме по този начин защитаваната от секретарката крепостна врата. Веднъж влезнали в крепостта аз и брат ми,се чувствахме като богоизбрани, тъй като не е нужно да ви загатвам какъв брой народ от “простолюдието” се надяваше да бъде позволен до по този начин защитаваните палати (в коридора имаше над 50 заболели човека)
Вътре в самият кабинет, пищно си пушеха цигарки 3 очевидно отпочинали медицински сестри. Чашките от изпитите кафенца бяха в действителност изумително доста, чак впечатляващо...
Мойто характерче по този начин някак не устоя да не направи лека,тънка забележка... и тогава се отвори кутията на Пандора. Главният лекар отбрани поданиците си,разбира се и ние се озовахме на улицата с един доста болен човек, без посока,съвет или даже капка състрадание.
Само в моята блага татковина някой има силата да каже на болен човек да си търси друга болница и да се оправя както си знае!
На думите ми "това не е хуманно " получих отговор "абе момче не ми обяснявай кое е хуманно и кое не, тук лекуваме хора не е морга "
Хора когато чакате пред някой кабинет имайте поради този пост, все се надявам,че са останали и добросъвестни медицински лица! Надеждата умира последна! ", написа още Борислав Борисов.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР