BelliSlimo постига най-високия клас на енергийна ефективностБойлерът може да бъде

...
BelliSlimo постига най-високия клас на енергийна ефективностБойлерът може да бъде
Коментари Харесай

Бойлер на TESY се самообучава за икономична работа

BelliSlimo реализира най-високия клас на енергийна успеваемост

Бойлерът може да бъде включван, програмиран или настройван посредством мобилно приложение (източник: TESY)

Интелигентна еко функционалност обезпечава най-високия вероятен клас на енергийна успеваемост в новия електрически бойлер на TESY – BelliSimo. Благодарение на Eco Smart, уредът реализира клас „ В “ – най-високия в своята категория, оповестиха от компанията.

С допиране на един бутон, уредът стартира да се самообучава за навиците на потребителя, вследствие на което обезпечава топла вода, колкото и когато е нужна, като в същото време пести време и електрическа енергия.

Всички модели от семейството BelliSlimo се отличават с тъничък контур и компактни размери. BelliSlimo може да бъде инсталиран както отвесно, по този начин и хоризонтално, да вземем за пример на очевидно място в банята или даже в кухненски долап, според от наличното пространство и желанията на потребителя.

Новият бойлер BelliSimo съчетава високи технологии и италиански дизайн (източник: TESY)

Bellislimo Cloud е модел от семейството Bellislimo и част от фамилията на TESY Cloud, което включва артикули с ръководство през интернет. Уредът може да бъде включван, програмиран или настройван посредством мобилно приложение tesyCloud когато и да е и отвред.

Потребителят получава данни в действително време и опция за следене на употребяваната електрическа енергия за заложен интервал от време. В модела BelliSlimo са интегрирани редица патентовани от TESY решения, прецизираха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР