Bellator MMA се завръщат в играта на 24-ти юли в

...
Bellator MMA се завръщат в играта на 24-ти юли в
Коментари Харесай

Bellator се завръща в края на месеца

Bellator MMA се завръщат в играта на 24-ти юли в Кънектикът. Новината споделиха от Sherdog, съгласно които организацията желае да се завърне там, където възнамеряваха да създадат Bellator 241 през март. Очакваше се на тази галавечер Патрисио Фрейре да се бие против Педро Карвальо в борба от шампионата в категория перо.

Скот Кокър, който е президент на организацията беше безапелационен, че няма да прави събития, тъй като не желае да заплашва живота на своите хора. По всичко проличава, че е размислил, откакто съперниците от UFC работят на цялостни обороти и към този момент организираха няколко събития. Постепенно съвсем всички бойни организации насрочват събития и Bellator желае да ги последва.

Ще би трябвало да създадат съществени протоколи за сигурност свързани с COVID-19, които да бъдат утвърдени от управляващите. Тези протоколи ще включват проби и всички вероятни защитни средства, както и обществена отдалеченост. Ако организацията успее да направи събитие, то това ще им бъде за първи път от февруари месец. Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Scott Coker (@therealscottcoker) на Окт 25, 2019 в 7:45 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР