Белият цвят е фаворит в автомобилната индустрия, сочи анализ на

...
Белият цвят е фаворит в автомобилната индустрия, сочи анализ на
Коментари Харесай

Белият цвят - най-предпочитан в автомобилната индустрия през 2019 година

Белият цвят е любимец в автомобилната промишленост, сочи разбор на BASF за желаните цветове в бранша на автомобилостроенето през 2019 година.

Бялото резервира водещата си позиция, макар че се вижда лек спад на интереса към него.

Независимо дали шофирате по междущатските автомагистрали на Америка, европейските аутобани или по азиатската магистрална мрежа, има по-голям късмет да видите повече бели коли по пътя, в сравнение с такива във всеки различен цвят. Това е един от главните заключения в Доклада на BASF за цветовете, употребявани от производителите на автентично автомобилно съоръжение през 2019 година

Около 39% от всички коли, създадени по целия свят, отговорят на това потребителско търсене и са в бяло . Зад това число се крие забавна смяна. Въпреки че бялото е най-популярният цвят във всеки район, има забележителни разлики в разпределението на цветовете на районен принцип.

Докато в Азиатскотихоокеанския район съвсем всяка втора кола е боядисана в бяло, в Северна Америка, Европа, Средния изток и Африка това важи за всяка трета. Ахроматичните цветове черно, сиво и сребристо са идващите три с най-голяма известност. Всички те дружно обгръщат други 39% от колите, които са излезли от поточните линии през 2019 година Тази наклонност се следи и в най-популярния сегмент – този на колите с висока проходимост. Но въпреки всичко светът не е единствено черно-бял. През предходната година останалите 22% от новите машини са боядисани в хроматични цветове.
p112_basf_pivital_white.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР