Белият дом заяви, че произнесеното от съд в щата Хавай

...
Белият дом заяви, че произнесеното от съд в щата Хавай
Коментари Харесай

В Белия дом вярват, че съдилищата в страната ще подкрепят политиката на Тръмп

Белият дом съобщи, че произнесеното от съд в щата Хавай решение да бъде спряно осъществяването на най-новата версия на възбраната за пътувания от избрани страни, е неправилно и крие опасности. Американското президентство също по този начин изрази убеденост, че в последна сметка съдилищата в Съединени американски щати ще поддържат политиката на президента Тръмп, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Тези ограничавания са извънредно значими за това да се подсигурява, че страните в чужбина дават отговор на главните стандарти за сигурност, нужни за запазване на нашата имиграционна система и сигурността на нашата страна ", се споделя в изказването на Белия дом.

Американското министерство на правораздаването окачестви решението на арбитър Дерик Уотсън от щата Хавай като " погрешно " и съобщи, че ще го апелира " в бърз порядък ". Уотсън съобщи, че е доста евентуално щатът Хавай да успее да потвърди, че възбраната за пътуванията нарушава имиграционното законодателство на Съединени американски щати. По думите му в нея, сходно на предходните й разновидности, не е потвърдена по безапелационен метод потребността да бъде въведена такава мярка " за над 150 милиона жители на шест избрани страни ".

При оповестяването на ограничаващата мярка Белият дом я беше окачествил като нужна във връзка с страни, неотговарящи на новите стандарти за подлагане на имигрантите на щателни инспекции и за издаване на визи. Тези изиксвания бяха оповестени през юли, като задграничните държавни управления имаха 50 дни да ги изпълнят.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР