Белият дом все още не е приел предложението за организиране

...
Белият дом все още не е приел предложението за организиране
Коментари Харесай

Белият дом все още не е приел предложението на Пуитин за онлайн среща с Байдън

Белият дом към момента не е приел предлагането за образуване на разговор онлайн сред президентите на Русия и Съединени американски щати Владимир Путин и Джо Байдън.

„ Ще би трябвало да се свържем с вас по-късно, с цел да ви уведомим дали обмисляме сходен вид. Бих споделила, че президентът (Байдън) към този момент е разговарял с Путин. Има и други международни водачи, с които той към момента не е общувал. А ние взаимнодействаме с съветското управление, с членове на държавното управление на всички равнища. Но нямам какво да рапортувам във връзка с бъдещи срещи “, съобщи на постоянен брифинг за публицисти представителят на Белия дом Джен Псаки, разяснявайки самодейността на съветската страна.

Освен това, означи тя, Байдън ще направи работно пътешестване до американския щат Джорджия в петък и затова неговият график надали ще разреши организирането на разговор с Путин в този ден. „ Разбира се, президентът ще бъде в Джорджия на следващия ден. И той ще бъде много ангажиран ", добави Псаки.

По-рано Путин предложи на Байдън да организира открит разговор онлайн в петък или понеделник. Руският водач увери, че е подготвен да даде съответните инструкции на външното министерство „ тъкмо в този момент “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР