Белият дом преговаря с различни министерства за разработването на възможности

...
Белият дом преговаря с различни министерства за разработването на възможности
Коментари Харесай

Тръмп поиска Русия и Китай да унищожат ядрените си оръжия

Белият дом договаря с разнообразни министерства за създаването на благоприятни условия за подготовка на ново нуклеарно съглашение, което ще включва Руската федерация и Китай, съобщи CNN, цитирайки няколко източника в Белия дом.
" Провеждаме интензивни междуведомствени полемики за създаването на благоприятни условия за президента да реализира такава договорка ", обявиха източниците на канала.
Един от висшите чиновници на администрацията съобщи, че американският президент Доналд Тръмп желае Русия и Китай да вземат участие в контрола над въоръженията, а договорът би трябвало да включва всички типове оръжия, всички бойни глави и всички ракети.
" Имаме предпочитание да предоставим разновидности на президента допустимо най-скоро ", сподели формалният представител, добавяйки, че преди този момент нито една администрация не е правила такива опити.
Американският президент Доналд Тръмп съобщи в изявление за „ Fox news “, че счита за належащо всички да се отърват от нуклеарните оръжия, в това число Руската федерация и Китай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР