Белият дом отрече разногласия между президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Белият дом отрече разногласия между президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Белият дом отрича, но изглежда Тръмп е в конфликт за коронавируса с главния си експерт

Белият дом отхвърли различия сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и Антъни Фаучи, основния инфекционист на страната, написа БГНЕС.
По-рано Белият дом даде на медиите лист с неправилни изказвания, отправени от ръководителя на Националния институт по алергични и инфекциозни болести на Съединени американски щати Антъни Фаучи по тематиката за ковид. Според радио NPR, в публикувания документ се споделя, че " няколко представители на Белия дом са загрижени за броя на грешките на доктор Фаучи ".
Главният инфекционист на Съединени американски щати неведнъж обществено отхвърли изказванията на Тръмп и не се появява на брифинги от работната група на администрацията за битка с ковид, макар че дава изявленията и приказва в Конгреса.
" Д-р Фаучи и президентът постоянно са поддържали доста положителни връзки ", съобщи представителят на президента Кейли Макинани на брифинг в понеделник.
" Отговорихме на доста съответни въпроси, които ни бяха заложени: The Washington Post попита дали президентът е декларирал, че доктор Фаучи е направил неточности, и ние отговорихме на това, което ни беше заложено като въпрос ", изясни Макинани.
Още: " Сериозен спад на заболеваемостта от ковид като %, има и повече оздравели от инфектирани "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР