Белият дом остро разкритикува противоконституционната резолюция за импийчмънт на президента

...
Белият дом остро разкритикува противоконституционната резолюция за импийчмънт на президента
Коментари Харесай

Белият дом обвини демократите в антиамериканизъм и нарушаване на конституцията

Белият дом остро разкритикува " противоконституционната " резолюция за импийчмънт на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, написа " Гардиън ".

Говорителят на президента на Съединените щати разкритикува демократите за манията им с тази противозаконна импийчмънт процедура.

Президентът не е нарушил закона и демократите го знаят. Нанси Пелоси и манията на демократите с тази противозаконна импийчмънт процедура няма да навредят на президента Тръмп, а на американския народ, означи представителят и добави, че демократите са нарушили разпоредбите на долната камара.

Демократите желаят да издадат присъда преди да дадат опция на администрацията да се отбрани. Това е незаслужено, противоконституционно и фундаментално антиамериканско, разгласи представителят на Белия дом.

Резолюцията е прокарана с 232 против 196 гласа. Тя дава начало на обществената фаза от следствието и ще разреши да се огласят свидетелските показания досега. Също по този начин прави публично следствието и процедурата по импийчмънт. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР