Белият дом издаде насоки за американците по време на пандемията

...
Белият дом издаде насоки за американците по време на пандемията
Коментари Харесай

Белият дом с нови мерки за коронавируса

Белият дом издаде насоки за американците по време на пандемията от ковид, заяви Си Ен Ен.

Документът е озаглавен " Насоки за ковид от президента на Америка: 15 дни за закъснение на разпространяването ".

Много от насоките са разтегливи и са това, което администрацията и здравните управляващи споделят от началото на епидемията.

Насоките са:

Хората би трябвало да заобикалят събирането в групи от повече от 10.

Хората би трябвало да стоят настрани от питейните заведения, заведенията за хранене и места за хранене, и да не пътуват, в случай че е допустимо.

В насоките също се предлага, че при наблюдение на разпространяването на пандемията измежду общността би трябвало да се затворят питейни заведения, заведения за хранене и други публични места, въпреки че още веднъж, това не е наложително.

Все отново няколко града, в това число Филаделфия и Сан Франциско, както и няколко щата, в това число Мериленд, към този момент са издали заповед за затваряне на питейни заведения и заведения за хранене незабавно от довечера.

Министърът на финансите на Съединени американски щати Стивън Мнучин разкри, че ще търси по-голямо финансиране за намаляване на последствията от COVID-19.

Пакетът за незабавни стопански тласъци на стойност няколко милиарда $ беше признат неотдавна от конгреса. Той ще бъде импортиран пред сената за гласоподаване, откакто бъдат направени механически корекции. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР