Белград. В рамките на Международна конференция на Стратегическия диалог в

...
Белград. В рамките на Международна конференция на Стратегическия диалог в
Коментари Харесай

Румен Петков и Пламена Заячка се срещнаха със секретаря на Генералния съвет на руската управляваща партия „Единна Русия“ Андрей Турчак в Белград

Белград. В рамките на Международна конференция на Стратегическия разговор в Белград, ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков и водачът на АБВ-Младежи Пламена Заячка се срещнаха с Андрей Турчак, секретар на Генералния съвет на съветската ръководеща партия „ Единна Русия “. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ . По време на срещата те разискаха връзките сред Политическа партия АБВ и „ Единна Русия “. Румен Петков показа кардиналната позиция на АБВ за събаряне на глобите против Русия от страна на Европа и респеспективно от страна на Русия към Европа. " Рестрикциите освен са контрапродуктивни, само че и образец за демонстрация на двойни стандарти ", уточни Петков. Пред Турчак той изрази паника във връзка с реализацията на взаимните енергийните планове. Беше разисквано и визитата,по покана на АБВ на представителна съветска делегация на 9 и 10 май.
Пламена Заячка срещна Андрей Турчак с самодейността на АБВ - Младежи – Световното придвижване за мир, което единствено за 10 дни към този момент има посланици на четири континента. Тя още веднъж акцентира положителното съдействие сред младежите на АБВ и младежите на Единна Русия – „ Млада армия “ и изрази убеденост, че те също ще прегърнат концепциите на Световното придвижване за мир.
Румен Петков и Пламена Заячка за в Белград, където ще вземат присъединяване в Международна конференция на Стратегическия разговор " Двадесет години от бомбирането на Югославия - поучения за европейската сигурност в 21 век ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР