Белград. В рамките на кампанията Бъдещето на Сърбия в Белград

...
Белград. В рамките на кампанията Бъдещето на Сърбия в Белград
Коментари Харесай

„24 Вести“: В Белград се провежда митинг на управляващата коалиция

Белград. В рамките на акцията " Бъдещето на Сърбия " в Белград се организира протест, проведен от сегашната власт, водена от партията на Вучич, Сръбската прогресивна партия, осведоми македонският ефирен канал “24 Вести “ .
Според оценките към 150 000 поддръжници на политиката на Вучич са се събрали на митинга от столицата и от Сърбия, с лозунги за по-добро бъдеще и почтена Сърбия. Първа приказва министър-председателят Ана Бръбнич. Нейното обръщение беше, че Сърбия е решена да се причисли към Европейски Съюз, само че и да си сътрудничи с всички страни.
" Сърбия е една и единствена. Нека сложим точка на тези, които не споделят това. И на тези, които се събраха на това място предходната събота. Не сме чули никакъв проект или визия. Чухме единствено вулгарни думи, обиди и апели за разделяне “, съобщи Ана Бърнабич, министър председател на Сърбия.
Ръководителят на сръбската дипломация и водачът на Социалистическата партия Ивица Дачич съобщи, че някои партии желаят да вземат властта посредством улицата.
„ Това е обръщение за всички по света. Не мислете, че можете да изнудите Сърбия. Няма да се предадем, не признаваме Косово, ”каза Ивица Дачич, външен министър.
Преди формалните речи имаше занимателна стратегия.
На митинга участваха ръководителят на председателството на Босна и Херцеговина Милорад Додик и унгарският външен министър Петер Сиярто.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР