Белград. Успешната двойка на Клуб по спортни танци Бургас 1975“

...
Белград. Успешната двойка на Клуб по спортни танци Бургас 1975“
Коментари Харесай

Иван Христов и Йовита Георгиева от Клуб по спортни танци „Бургас 1975“ се класираха първи в категория Open Standart Rising Stars на международния турнир BeoDance Open 2019 в Белград

Белград. Успешната двойка на Клуб по спортни танци „ Бургас 1975 “ Иван Христов и Йовита Георгиева се класираха първи в категория Open Standart Rising Stars на интернационалния шампионат BeoDance Open 2019 в Белград. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Останалите две двойки, които взеха присъединяване в надпреварата - Сергей Хрусталев и Сорина Мария Андрей и Александр Ходенко и Росица Атанасова,
се класираха на 4 и 12 място в Open Latina Rising Stars, World Open New Series Adult La.
Сребърен орден завоюва двойката на КСТ „ Бургас 1975″ Костадин Василев и Роберта Скудери в общоприетите танци в най-оспорваната възрастова категория на влиятелен интернационален шампионат в Букурещ. Очарователната и надарена двойка Антон Кандауров и Джорджия Кънчева се класираха на 14-то в International Open Standart.
Два златни медала завоюваха Марин Кючуков и Ивайла Мечева, които направиха своя дебют като двойка на Купа “Шумен “. Те се класираха първи в категория младежи - латина, и състезатели над 19 година - латина.
Силно показване за извънредно сполучливата дребна двойка на клуба Валерий Койчев и Ивана Кирова – 1-во място в категория Деца II La и 2-ро място в ЮМВ La.
Два сребърни медала за Клуб по спортни танци „ Бургас 1975″ завоюваха Кристиян Койчев и Летисия Пискова – 2-ро място в 9Е и 2-ро място в Деца I La. Добро показване се регистрира и за Светомир Краев и Нели Кенолова на надпреварата в Шумен. Те завоюваха бронзов орден във възрастова категория 9Е и се класираха на 5-то място при Деца I. В Изгряващи звезди се показаха ослепително Жаклин Аведисян, Симона Гаджева, Симона Халкова и Магдалена.
В началото на месеца Vasil Pavlov и Tanya Baltova се състезаваха в Koper – Slovenia, където завоюваха 3-то място от 85 двойки на Rising Stars.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР