Белград. Председателят на Социалистическото движение Александър Вулин каза пред Провинциалния

...
Белград. Председателят на Социалистическото движение Александър Вулин каза пред Провинциалния
Коментари Харесай

Александър Вулин: Александър Вучич е единственият независим лидер на Балканите и в Европа

Белград. Председателят на Социалистическото придвижване Александър Вулин сподели пред Провинциалния комитет на своята партия, че Сърбия, с помощта на президента Александър Вучич, води суверенна и самостоятелна политика и че Вучич е единственият самостоятелен водач на Балканите и в Европа, написа белградският всекидневник „ Новости “ .

„ Всяко независимо решение на президента Александър Вучич ни коства ужасяващ напън, тъй като великите и могъщите не харесват великите и могъщи водачи на дребните страни, харесват дребни, недостойни хора, които могат да купуват, продават, изнудват и санкционират. Те не харесват свободни и самостоятелни хора като Александър Вучич, които вземат решения в сходство с волята на своите нации. Ако не беше свободна и самостоятелна политика и свободен и самостоятелен водач, през днешния ден Сърбия щеше да е в мрак и без газ. Независимата политика, водена от президента Вучич, е политика, в която има газ, в която ние сме военно неутрални. Една от аргументите, заради които ние, от Социалистическото придвижване, сме твърдо срещу пакта на НАТО, е, че в никакъв случай няма да позволим на непознати офицери да командват нашите елементи, да изпращат децата ни в свободни и дребни нации, да вършат на другите това, което са създали на нас. Сръбски боец в никакъв случай няма да направи на другите това, което направиха на нас и ние в никакъв случай няма да участваме в нова експанзия на НАТО против дребна и свободна страна, както в никакъв случай няма да наложим наказания на Русия и да се отречем от Китай, както в никакъв случай няма да се присъединим наказания против Република Сръбска “, съобщи ръководителят на Социалистическото придвижване Александър Вулин, обръщайки се към членовете на партията си в Нови Сад.

Лидерът на ССД и министърът на вътрешните работи посочи, че постоянно има безрезервната поддръжка на президента Вучич и че улиците ни са били по-безопасни и по-сигурни през миналата година.

„ Когато трябваше да се противопоставим на чудовища, за които човешкият живот не значи нищо, главорези и убийци, които се радваха на страданията и гибелта на своите жертви, когато трябваше да се противопоставим на най-организирания наркоклан в Европа, ние още веднъж бяхме дружно и още веднъж победихме. Днес нашите улици са по-безопасни и през днешния ден нашите улици са по-чисти, през днешния ден нашите улици са по-сигурни. Измина една година, откогато сме имали мафиотски убийства, измина повече от година, откогато бяха конфискувани повече опиати от всеки път преди, измина повече от година, в която никой не може да подслушва президента Вучич или фамилията му “, уточни още Вулин.

Политикът акцентира, че до момента в който той е отпред на социалистите, Вучич постоянно ще е съдружник на партията и президент на страната.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР