Белград. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе в Белград работна

...
Белград. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе в Белград работна
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова разговаря с кандидата за нов генерален секретар на Световната организация по туризъм Зураб Пололикашвили

Белград. Министърът на туризма Николина Ангелкова организира в Белград работна среща с оферти за нов общоприет секретар на Световната организация по туризъм (СОТ) към Организация на обединените нации Зураб Пололикашвили от Грузия. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма. Неговата кандидатура за виновния пост бе гласувана в границите на 105-ата сесия на Изпълнителния съвет на СОТ в Мадрид през месец май 2017 година и България беше измежду страните, които я поддържаха.
Двамата разискаха опциите за съдействие сред Министерството на туризма и СОТ, както и бъдещи взаимни начинания за устойчивото развиване на бранша.
Николина Ангелкова срещна Зураб Пололикашвили с подхванатите от туристическата администрация стъпки за устойчивото развиване на туризма и го увери, че България ще продължи да бъде един от най-активните членове на СОТ.
Новият общоприет секретар на организацията ще бъде с мандат 2018– 2021 година Очаква се изборът да бъде оповестен на 22-рата сесия на Генералната асамблея на СОТ в китайския град Ченду през септември тази година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР