Белград. Директорът на Авто-мото съюзът на Сърбия Мирко Бутулия, който

...
Белград. Директорът на Авто-мото съюзът на Сърбия Мирко Бутулия, който
Коментари Харесай

Blic : Председателят на сръбския Авто-мото съюз и на хандбалния Цървена Звезда бе застрелян от генералния секретар, който след това се самоуби

Белград. Директорът на Авто-мото съюзът на Сърбия Мирко Бутулия, който е и президент на хандбалния клуб „ Цървена Звезда “ бе убит и погубен от генералния секретар на организацията Предраг Джурджев, когато се опитал да приключи свадата му с различен чиновник в централата на Съюза в центъра на Белград, оповестява електронното издание на вестник Blic .
Според информацията на вестника, Джурджев влезнал в кавга с един чиновниците и те се сбили, когато Бутулия се присъединил в опит да разтърве двамата, да арбитрира и да понижи пристрастеностите. Тогава обаче Джурджев извадил револвер и прострелял Бутулия.
Според източниците на „ Блиц “, генералният секретар стрелял пет пъто по Бутулия – четири пъти в гърдите и един в главата. След това излязъл от канцеларията и отишъл в друга стая, където, в миг на нервно разстройство, се прострелял в челото.
Секретарката на Бутулия чула стрелбата и се втурнала към офиса на шефа си, само че след това видяла, че в суматоха изплашеният й сътрудник скача през прозореца на офиса, който се намира на първия етаж.
Тя също е скочила от към два метра и е останала невредима.
Джурждев е умрял на място, до момента в който Бутулия е умрял от пострадванията си в болница, в към 16:25 часа българско време.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР