Белгийското министерство на външните работи внесе промени в правилата за

...
Белгийското министерство на външните работи внесе промени в правилата за
Коментари Харесай

Белгия с карантина за част от пристигащите българи

Белгийското министерство на външните работи внесе промени в разпоредбите за интернационално пътешестване, съгласно които се вкарва наложителна карантина за пасажерите, идващи от два региона в България - Североизточен и Югозападен , оповестява БНР.
Предвижда се идващите от тези елементи на нашата страна да бъдат поставяни под 14-дневна карантина - вкъщи, в случай че имат непрекъснат адрес в Белгия, или в приемен център. Тези пасажери подлежат също на наложително проучване за Covid-19.
За идващите в Белгия от Северен централен, Югоизточен и Южен централен регион в България проучването и карантината са целесъобразни .
Забранява се пътуването от Белгия до Североизточен и Югозападен регион в нашата страна. Препоръчва се пътешестване с изключително внимание до Северен централен, Югоизточен и Южен централен регион в България.
От началото на август Белгия вкара задължението всеки, който идва в страната, да попълни 48 часа авансово бланка онлайн с персоналните си данни и изложение на местата, които е посетил в последните две седмици.
Това обвързване се отнася и за преминаващите през Белгия пренос, в случай че пътуването им ще отнеме повече от две денонощия.
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР