Белгийският защитник на Пари Сен Жермен Тома Мюние, чийто договор

...
Белгийският защитник на Пари Сен Жермен Тома Мюние, чийто договор
Коментари Харесай

Мюние: Няма да съм лош трансфер дори и с гангрена и отрязан крак

Белгийският бранител на Пари Сен Жермен Тома Мюние, чийто контракт изтича след края на сезона, уточни за какво би бил положително попълнение за всеки тим. Също по този начин той опроверга слуховете за трансфер в Борусия (Дортмунд), Тотнъм и Интер.

" Безплатен национал, който играе в най-добре ранкирания тим съгласно ФИФА - Белгия, и който е 28-годишен. Това няма да е неприятен трансфер, даже и да хвана гангрена и да ми отрежат крайник. Клубовете нямат доста за губене като инвестиция и мисля, че го знаят. Те могат единствено да завоюват. Не възприемам това, което циркулира в обществените медии за Дортмунд. Също по този начин видях и доста материали за Тотнъм и Интер. Не разбирам тази фикс идея. Целта ми е да остана в Париж, само че за момента е безшумно в това отношение ", съобщи пред RTBF Мюние, който отхвърли да е виновникът за травмата на сънародника си в Реал Мадрид Еден Азар, пристигнала след конфликт сред двамата в мач от Шампионската лига през есента.

Meunier: " Un joueur libre, international, qui joue dans l'équipe n°1 mondiale au classement Fifa et qui a 28 ans, ça ne peut pas être un mauvais achat même si je chope une gangrène et que je perds une jambe! " https://t.co/kVP9gBwLEV
— RMC Sport (@RMCsport) April 1, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР