Белгийският сайт Autotijd публикува официални снимки на следващото поколение Audi

...
Белгийският сайт Autotijd публикува официални снимки на следващото поколение Audi
Коментари Харесай

Изтекоха снимки на новото Audi A1

Белгийският уебсайт Autotijd разгласява публични фотоси на идващото потомство Audi A1. Моделът ще бъде показан на автосалона в Париж при започване на октомври.



Новата A-единица има по-динамичен и нападателен дизайн от предшественика си. Голямата шестоъгълна решетка и изсеченият силует на фаровете припомнят за Q2. L-образните стопове пък прилягат повече на автомобил от Мюнхен, в сравнение с от Инголщад.



На фотосите са показани модификациите 35 TSI и 40 TSI. И двата хечбека имат пакет S Line, който очевидно включва брони с по-агресивна форма, заден дифузьор, по-големи колела и радиаторна решетка вид "пчелна пита ".



В интериора също преобладават отсечените линии. Впечатление вършат виртуалният приборен панел и сензорният екран на мултимедийната система MMI Touch като в последните A6, A7, A8 и Q8.



Автомобилът е издигнат на платформата MQB A0. Точните габарити към момента не са ясни, само че по непотвърдена информация A-единицата е пораснала и има очевидно по-голям багажник.



Новият модел ще се дебютира със същите мотори, които се инсталират на братовчеда Polo. Базовата версия ще има 1.0-литров трицилиндров мотор със 116 к.с., а по-скъпата трансформация ще се оборудва с 1.5-литров четирицилиндров елемент със 150 коня.



Догодина ще бъде показано спортното S1 с мощ 250 к.с. от 2.0-литров турбодвигател и двойно предаване quattro. По последни клюки Audi счита да лиши най-малкия си модел от дизели.















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР