Белгийският политик Жан-Мари Дедекер, който е бивш член на Камарата

...
Белгийският политик Жан-Мари Дедекер, който е бивш член на Камарата
Коментари Харесай

Белгийски политик: Азар е просто тлъст човек, надебелял заради парите

Белгийският политик Жан-Мари Дедекер, който е някогашен член на Камарата на представителите на Белгия, се изрече много отрицателно за един от водачите на националния тим на страната и футболист на .
" Хората непрекъснато хленчат за Азар, само че това е просто един затлъстял човек, който надебеля поради парите и системата. Все още виждам ка го сменят в мача на Белгия, а той напуща стадиона и яде хамбургер. За мен това към този момент не е състезател. И въпреки всичко подобен човек попада в заглавията на вестниците всеки ден ", съобщи Дедекер, представен от sportmagazine.knack.be.
" Белгия няма да реализира триумф в Катар. Няколко от футболистите към този момент са покрай довеждане докрай на кариерата. Дори Де Бройне би трябвало да се бори за мястото си на терена. Същото може да се каже и за Лукаку и Мертенс. Това е застаряващо потомство.

И Мартинес, този треньор-джентълмен, също върви към довеждане докрай работата с националния тим на Белгия. Видимо е какъв брой изтощен е той психически. Надявам се да бъркам, само че към този момент нямам доверие в белгийския тим ", сподели още политикът, който е някогашен джудист.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР