Белгийският национал претърпя операция на ахилесово сухожилие и участието му

...
Белгийският национал претърпя операция на ахилесово сухожилие и участието му
Коментари Харесай

Важен играч на Белгия претърпя успешна операция, но е под въпрос за Европейското

Белгийският национал претърпя интервенция на ахилесово сухожилие и присъединяване му на европейското състезание това лято е под въпрос. Халфът на се контузи през първото полувреме при успеха над с 3:1 в събота и напусна наложително терена.

" Претърпях сполучлива интервенция и стартирам възобновяване ден след ден с задачата да се върна по-силен отпреди. С поддръжката на приятелите и фамилията ми ще се върна на терена ", написа в Twitter Витсел, който през днешния ден има рожден ден и навършва 32 години.

Първоначалните прогнози са, че играчът ще се възвръща сред 4 и 7 месеца. Европейското състезание е планувано за 11 юни - 11 юли тази година.

Селекционерът на Белгия Мартинес съобщи, че ще изчака до последния миг с оповестяването на състава за европейското състезание с вярата Витсел да се възвърне преди началото на шампионата. " Витсел е главен състезател в белгийския народен тим. Той има 110 мача за тима и е основен за отбора на и отвън терена ", разяснява Мартинес.
Thank you everyone for the messages of support

Today I had a successful operation and now I will be working hard to recover day by day and aim to return stronger than before

With the support of my friends and family I will be back
— Axel Witsel (@axelwitsel28) Бундеслига 15 кръг, събота 9 януари  Република България Лайпциг 1:3краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР