Белгийският национал Кевин Де Бройне е твърдо решен да изпълни

...
Белгийският национал Кевин Де Бройне е твърдо решен да изпълни
Коментари Харесай

Кевин Де Бройне: Чувствам се добре в Сити и искам да изпълня договора си

Белгийският национал Кевин Де Бройне е твърдо решен да извърши контракта си с Манчестър Сити до лятото на 2023-а година, макар че към него има засилващ се интерес от Реал (Мадрид) и Барселона. В изявление за Sport360 той съобщи, че се усеща чудесно в състава на британските първенци.

" Чувствам се удобно в Манчестър Сити. За този клуб съм играл най-вече време, като изключим Генк. Там обаче бях и в юношеските обединения, което е напълно друго. В Сити ми е добре, тъй като съм благополучен. Играя за един от най-хубавите тимове в света и съм част от най-силното състезание в света. Семейството ми към този момент се приспособи към живота в Англия и децата ми са удовлетворени, което е доста значимо ", стартира той.

follow-up is assured ‍ pic.twitter.com/B26APogqeM
— Kevin De Bruyne (@DeBruyneKev) December 30, 2019
" Жребият в Шампионската лига не е лек, само че там дребни тимове няма. Ако искаш да спечелиш този трофей, ти би трябвало да победиш най-силните в Европа. Точно това е повода да бъдем професионални футболисти. Всички желаеме да играем за трофея в Шампионската лига, а на национално равнище - за европейската и международната купа ". разяснява Де Бройне.

Премиър лийг 26 кръг, неделя 9 февруари  Манчестър Сити 18:30предстои  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР