Белгийският национал Еден Азар призна, че иска повече игрово време

...
Белгийският национал Еден Азар призна, че иска повече игрово време
Коментари Харесай

Еден Азар: Ситуацията е деликатна, но пак казвам, че искам да играя повече

Белгийският национал Еден Азар призна, че желае повече игрово време в Реал Мадрид. 31-годишният нападател записа едвам 158 минути от началото на актуалната акция за европейския клубен първенец, в които се отличи с гол и асистенция. Азар дойде на " Сантиаго Бернабеу " през лятото на 2019 година, само че непрекъснати травми лимитираха доста опциите му да играе постоянно, а през този сезон той главно е запаса, макар че е здрав физически.

" Ситуацията е деликатна, защото желанието ми е да играя повече. Чувствам се добре в Реал и знам какво мога да покажа, в случай че съм по-често на терена. Имаше интервал, в който нещата бяха комплицирани, така като  аз желаех да играя, само че треньорът Карло Анчелоти не ме пускаше ", разяснява белгиецът за " Марка ".

Азар се надява да получава повече игрово време, с цел да бъде в добра форма за Световното състезание в Катар през ноември и декември.

" Искам да играя, с цел да бъда в нужната форма за Мондиала. Ще забележим какво ще реши селекционерът Роберто Мартинес, само че се усещам най-щастлив, когато съм на терена. Винаги давам всичко от себе си и постоянно съм казвал, че остарелият Еден Азар ще се завърне, когато получи късмет да играе повече. Просто се нуждая още веднъж да вляза в игрови темп ",  сподели още белгиецът.

Планът на Анчелоти е Азар да замества Карим Бензема като централен нападател, само че до момента опитът не дава кой знае какви резултати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР