Белгийските ВВС, които влизат в състава на НАТО, са прихванали

...
Белгийските ВВС, които влизат в състава на НАТО, са прихванали
Коментари Харесай

От НАТО са прихванали руски военен самолет над Балтийско море

Белгийските Военновъздушни сили, които влизат в състава на НАТО, са прихванали в региона на Балтийско море съветски боен аероплан , който не спазвал интернационалните правила за сигурност, оповестиха от щаба на Североатлантическия алианс в Брюксел.

" Самолети на белгийските Военновъздушни сили, които са в състава на въздушната полиция на НАТО в района на Балтийско море , са прихванали съветски боен аероплан, летял покрай въздушното пространство на съдружниците в четвъртък ( 26 март 2020 г .), откакто той не е следил интернационалните правила за сигурност ", се споделя в известието.

В документа се споделя, че това е третият сходен случай " за последните дни по отношение на това, че въоръжените сили на НАТО оказват помощ на страните да се оправят с ковид ".
 COVID-19 удари бойци от НАТО в Литва
COVID-19 удари бойци от НАТО в Литва

Вземат се спомагателни ограничения от Алианса

" Въздушната интензивност стартира откакто военноморските сили на НАТО видяха 7 съветски военни кораба в Северно море . В същото време корабите на съветския флот нормално минават през Ламанша по своя път сред Далечния Север и Средиземно море, в този случай те остават в Северно море в течение на няколко дни ", оповестиха от НАТО, допълвайки, че английския флот и други военноморски сили на съдружниците са следили съветските кораби до момента в който те не са напуснали този регион .

В алианса допълниха, че " тази събота-неделя стартират огромни учения под управлението на Англия в Северозападното крайбрежие на Шотландия ".
 Отмениха взаимните учения на Норвегия и НАТО поради ковид
Отмениха взаимните учения на Норвегия и НАТО поради ковид

Съвместните маневри трябваше да стартират утре…

" В двегодишните взаимни учения Warrior вземат участие и Съединени американски щати, Германия, Дания, Норвегия и непрекъснатата морска група на НАТО One . Ученията ще се проведат от събота (28 март 2020 г.) до 10 април 2020 года ", допълниха от НАТО.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР