Белгийските власти започнаха подготовка за поетапно излизане от режима на

...
Белгийските власти започнаха подготовка за поетапно излизане от режима на
Коментари Харесай

Белгия започна подготовка за поетапно премахване на блокадата

Белгийските управляващи започнаха подготовка за поетапно излизане от режима на обществена изолираност, който беше въведен поради разпространяването на ковид. Това съобщи министър председателят Софи Вилмес, представена от РИА Новости.
" Всички се надяваме на завръщане към естествения живот. Трябва да подготвим страната за временен интервал. Връщането към естествения живот ще бъде поетапно ", съобщи белгийският министър председател във видео обръщение към сънародниците си.
За да се приготви за преходния интервал, министър-председателят сътвори експертна група, която включва лекари, икономисти и социолози. " Очакваме дълъг интервал на възобновяване. Животът ще бъде разграничен на преди и след COVID-19 ", сподели Вилмс. Очаква се специалистите да дефинират времето и параметрите за унищожаване на изолационните ограничения, написа още БГНЕС.
Белгийските управляващи взеха решение да удължат ограниченията за изолираност до 19 април. Експертите предлагат спазването на рестриктивните мерки в страната най-малко до 3 май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР