Белгийските прокурори заклеймиха демонстрацията на откровена измама“, когато отборите от

...
Белгийските прокурори заклеймиха демонстрацията на откровена измама“, когато отборите от
Коментари Харесай

Мениджърът е уволнен, и двамата капитани са наказани, а всеки играч е глобен след `уредения` мач от най-високата дистанция

Белгийските прокурори жигосаха демонстрацията на „ откровена машинация “, когато тимовете от най-високата лига Генк и Вестерло изиграха тъждество 1-1 което видя по какъв начин топката се разминава през последните няколко минути, като резултатът устройваше и двата тима.

Генк се нуждаеше от точка от мача, с цел да стигне до плейофите за шампионата на Белгийската професионална лига, което можеше да ги накара да завършат акцията с място в Шампионската лига или Лига Европа. Вестерло ще избегне плейоф за изпадане, защото има точка пред противника Шарлероа, преди лигата да се раздели на плейофните си сегменти в края на сезона.

Първите шест тима в класацията от 16 тима ще се състезават за купата и квалификацията за Шампионска лига, а идващите шест се състезават за по-малко европейско съревнование. Финалната четворка влиза в плейофа за изпадане, в който двама изпадащи непосредствено и трети ще играят против тим от второ равнище.

Докато Генк и Вестерло реализираха нужния резултат на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР