Белгийската работническа партия (БРП, комунисти) заставя своите членове да й

...
Белгийската работническа партия (БРП, комунисти) заставя своите членове да й
Коментари Харесай

Белгийските комунисти дават част от заплатата си на партията

Белгийската работническа партия (БРП, комунисти) принуждава своите членове да й подаряват част от заплатите си, оповестяват локални медии. Твърденията не са били отречени всъщност от представител на политическата мощ.

Журналистическо следствие открило, че партията заставяла своите почитатели да й предават документи за битовите си разходи. Така партията преценявала какви приходи са задоволителни за фамилната прехрана. Ако да вземем за пример семейство получава месечно 3500 евро, само че има разноски за 2100 евро, партията задължавала членовете да й дават разликата, предава Българска телеграфна агенция.

Мнозина потърпевши свидетелствали анонимно за следствието поради боязън от гонене. Някои от тях били застрашени от Българска работническа партия, че в случай че не създадат поисканите парични преводи, " поляци могат да им причинят неприятности ". Говорител на партията пояснил, че мнозина почитатели на Българска работническа партия не са си давали ясна сметка с какво се захващат, когато се причисляват към политическата мощ и по тази причина били сюрпризирани от действителността. По неговите думи в последно време в партията попадали и инцидентни хора поради бързото разгръщане на въздействието на Българска работническа партия.

Белгийските комунисти бележат нараснала изборна поддръжка от началото на десетилетието и това пролича най-ясно при изборите в последната година. Българска работническа партия към този момент е парламентарна мощ, която през май бе подкрепена от над половин милион гласоподаватели.

Според белгийското законодателство партиите, показани във федералния парламент, получават дотации от 1,5 евро на получен глас. Българска работническа партия е учредена през 1979 година, само че е показана в Народното събрание едвам от пет години. До 2014 година партията не можеше да разчита на държавна дотация.

Българска работническа партия е учредена на образеца от Китайската комунистическа партия и от партизанското придвижване в Латинска Америка. Твърденията за насилствените дарения се вписват в марксистката доктрина за комунизма, съгласно която свръхизобилието от материално благосъстояние се преразпределя. Теорията на Карл Маркс планува всеки да способства за обществото съгласно опциите си и да получава съгласно своите потребности. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР