Белгийската полиция арестува двама души, единият от които футболен мениджър

...
Белгийската полиция арестува двама души, единият от които футболен мениджър
Коментари Харесай

Арестуваха футболен мениджър като част от схема за пране на пари

Белгийската полиция арестува двама души, единият от които футболен управител като част от интернационална скица за пране на пари и корупция, които са разследвани във футболните среди.

Белгийски прокурори оповестиха, че във вторник и в сряда са осъществени няколко инспекции и обиски в Монако, Белгия и Лондон. Полицията в Брюксел работи в взаимна конструкция за следствие с сътрудниците си от Монако и Англия.

Уточнява се, че помощникът на един от мениджърите е задържан в региона на Валония, напълно покрай Лиеж. Федералната прокуратура на страната не даде кой знае какви елементи за седемте обиска и претърсвания, които са направени. Но се прецизира, че те са свързани с първата вълна от претърсвания през април, когато белгийската полиция нахлу в офисите на Андерлехт и на Белгийската футБолна федерация.

Но пък този проблем за момента не е обвързван с солидния корупционен скандал, обхванал целия белгийски футбол предходната година. Тогава бяха арестувани и прибрани в арести и затвори много хора при 57 извършени профилирани акции в страната и Европа, когато за споразумяване на мачове за нелегално замогване и финансови измами беше посочен сръбски управител за главен уредник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР