Белгийската компания "team.blue" придоби българския лидер в хостинга "Супер Хостинг.БГ".

...
Белгийската компания "team.blue" придоби българския лидер в хостинга "Супер Хостинг.БГ".
Коментари Харесай

ИТ лидер от Западна Европа придоби българската Супер хостинг.БГ

Белгийската компания "team.blue " закупи българския водач в хостинга "Супер Хостинг.БГ ".

"team.blue уголемява своя европейски отпечатък в района на ЦИЕ с придобиването на SuperHosting, пазарен водач в България. Тя е профилирана в професионален уеб хостинг, домейни и VPS услуги ", се споделя в публично известие на купувача от 6 юли (понеделник).

SuperHosting стартира своето сполучливо пътешестване през 2005 година Компанията набъбна мощно през последните няколко години, като през 2017 година тя закупи Host.bg, различен известен уеб хостер в България. Седалището на SuperHosting е в София, само че компанията неотдавна откри втори офис в Сърбия, с цел да стартира географската си агресия в района.

Част от взаимната тактика ще бъде потреблението на платформата SuperHosting за по-нататъшно подсилване на позициите на team.blue в района на ЦИЕ. Основателите Любомир Русанов и Методи Дреновски ще останат на борда и ще продължат да управляват българската компания.

Засега сумата по договорката не е посочена.

Фирмата team.blue обслужва над 2 милиона клиенти в Европа и има над 1000 специалисти.

В средата на юни компанията закупи и турската хостинг компания Natro. С регистрирани над 120 000 клиенти и 500 хиляди имена на домейни, Natro заема водещи позиции в голям брой пазарни сегменти в южната ни съседка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР