Белгийската компания „Крефел“, специализирана в продажбата на електротехника, ще претърпи

...
Белгийската компания „Крефел“, специализирана в продажбата на електротехника, ще претърпи
Коментари Харесай

Доброто представяне на Белгия прецака фирма

Белгийската компания „ Крефел “, профилирана в продажбата на електротехника, ще претърпи големи загуби поради геройското показване на националния тим на страната на Мондиал 2018. Както е известно, Белгия приключи на трето място, което е най-хубавото показване на страната в историята на шампионата.

Един месец преди началото на международното шампионата компанията започнаха рисков маркетингов ход. На всеки, който си купи тв приемник в интервала до края на шампионата в Русия, парите ще бъдат възобновени, в случай че „ алените дяволи “ вкарат 15 гола.

Победата с 2:0 над Англия в мача за третото място на Световното значи, отборът на Роберто Мартинес напуща шампионата с 16 маркирани попадения. От „ Крефел “ още през вчерашния ден оповестиха на формалния си профил в „ Туитър “, че ще изпълнят обещанието си и ще върнат парите на хилядите клиенти, купили се тв приемници в посочения интервал.

Огромният напор провокира срив в уеб страницата на компанията и на него имаше единствено служебно известие, че техниците пробват да възстановят работата на интернет страницата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР