Белгийската федерална полиция е засегната от по-строгия контрол на емисиите,

...
Белгийската федерална полиция е засегната от по-строгия контрол на емисиите,
Коментари Харесай

Белгийски полицейски коли не могат да влизат в Брюксел, Антверпен и Гент

Белгийската федерална полиция е наранена от по-строгия надзор на излъчванията , който влезе в действие при започване на годината, като редица коли и микробуси към този момент са прекомерно " мръсни " , с цел да влязат в градовете Брюксел, Антверпен и Гент, оповестява " Ройтерс ".

Полицейските сили обявиха, че не разполагат с задоволително средства за възобновяване на целия си автопарк от няколко хиляди транспортни средства и към този момент предизвестиха управляващите за риска .

Говорител отхвърли да разяснява какъв брой транспортни средства в този момент не дават отговор на по-строгите правила. Направени са някои изключения за някои коли , ясно обозначени като за полицейска приложимост, като да вземем за пример тези, оборудвани със синя мигаща светлина и сирена.

Други транспортни средства са трансферирани отвън огромните градове . Белгия има и локални полицейски сили, като да вземем за пример шест, покриват столицата Брюксел.

Европейският съюз вкара правила през 1992 година за стягане на нездравословните излъчвания от новите коли, с първичен набор от стандарти , известни като " Евро 1 ".

Брюксел, Антверпен и Гент към този момент имат забрани за най-замърсяващите транспортни средства , само че от началото на тази година също са неразрешени стандартите " Евро 3 ", който обгръща транспортни средства, регистрирани от 2001 до 2005 година

Стандартите се отнасят до отделянето на азотни оксиди, въглероден оксид, въглеводороди и прахови частици .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР