Белгия не допусна изненада и записа петата си победа в

...
Белгия не допусна изненада и записа петата си победа в
Коментари Харесай

Белгия се разправи с Дания в голово шоу и ще играе на финалите

Белгия не позволи изненада и записа петата си победа в лига " А ", група 2 на Лигата на нациите. " Червените дяволи " се постановиха с 4:2 над в голово шоу в Брюксел. Срещата бе директен конфликт сред двата отбора, които се бореха за първото място. Гостите се нуждаеха единствено от победа, с цел да изместят днешния си противник от върха, само че се случи тъкмо противоположното и домакините взеха своето с голове на в 3-ата, в 57-ата и 69-ата и Кевин де Бройне в 87-ата минута. За датчаните се разписа Йонас Винд в 17-ата минута, а в 86-ата си означи автогол.

Мачът стартира чудесно за Белгия и още в 3-ата минута резултатът бе открит. Юри Тилеманс се разписа с отдалечен удар по земя за 1:0.

В 17-ата минута обаче " Червения динамит " изравни. откри, неговият удар бе блокиран, само че Винд бе предвидлив и от близко довкара за 1:1.

Белгия обаче дръпна с два гола през второто полувреме. Първо в 57-ата минута Лукаку бе изведен в наказателното поле, ударът му бе отразен от вратаря, само че топката закупи забавна парабола и се озова в мрежата за 2:1.

В 69-ата минута още веднъж Лукаку направи резултата 3:1 с глава след центриране на.

Интригата в мача се върна за малко в 86-ата минута, когато Насер Шадли работи неприятно и си означи автогол.

Радостта на гостите обаче бе къса. В 87-ата минута Кевин де Бройне е изведен в кулоар и с едно допиране съумява да означи за крайното 4:2.

Така Белгия приключва на 1-ото място в крайното класиране в групата с 15 точки, Дания пък приключва на 2-ата позиция с 10 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР